Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen

Vanuit de de Onafhankelijke Energievergelijker kunt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor de energiezaken. Wij presenteren u zakelijke voorstellen van verschillende leveranciers. U kunt vervolgens de keuze maken welke van de aanbieding het meest interessant is voor uw organisatie.

Dat is afhankelijk van uw bedrijf en situatie. Wij adviseren daarom altijd om even de laatste jaarafrekening van uw huidige leverancier door te nemen. Op de jaarafrekening vindt u hoeveel gas en/of elektriciteit verbruikt. Leveranciers kunnen zich op verschillende manieren onderscheiden. Wij zullen samen met u gaan bekijken wat u het belangrijkste vindt bij het kiezen van een leverancier en zullen dan vervolgens het meest geschikte aanbod met u doornemen.

Ja. Ook voor de grootzakelijke klanten kunnen wij verschillende producten aanbieden.

Ja zeker. Dit kunt u altijd met uw eigen adviseur bespreken of u liever groene stroom of grijze stroom afneemt.

Ja. Vanuit Zakelijk Voordeel werken wij met verschillende energieleveranciers samen.

Wij staan altijd open voor interessante aanbiedingen van energieleveranciers. Graag ontvangen wij een e-mail via klanten@energievergelijken-zakelijk.nl om een mogelijke samenwerking te bespreken.

Ja. U ontvangt geen factuur van ons, dus is onze dienstverlening voor u gratis. Voor niets gaat alleen de zon op, en dat is uiteraard ook zo bij ons. Wij factureren onze vergoeding aan de leverancier naar wie u overstapt. Daar betalen wij onze organisatie van.

Ja. Wanneer een u een langer termijn contract heeft kunt u een boete krijgen van uw huidige leverancier, bekijk daarom altijd goed wat voor contract u nu heeft.

U kunt ons bereiken via e-mail, u kunt een e-mail sturen naar klanten@energievergelijken-zakelijk.nl Wij streven er naar binnen 2 dagen u een reactie te sturen.

De voordelen op een rij:

Scherpe zakelijke tarieven

Verschillende contract vormen

Persoonlijk advies

Groene stroom mogelijk

Hulp bij overstappen

Bereikbaar voor vragen

Hoe werkt het?

1. U staat open voor het ontvangen van een aanbod;

2. U ontvangt verschillende aanbiedingen;

3. Wij lichten de aanbiedingen toe;

4. U bepaalt of u gebruik maakt van een aanbod;

5. Wij nemen telefonisch alles met u door;

6. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door de nieuwe leverancier

7. Als alles akkoord en verwerkt is start u met besparen.